sâmbătă, 9 februarie 2013

Emulsie antirid pentru ten normal/mixt

Foto: Floriana Barbu
Ingrediente: apa distilata, uleiuri presate la rece de jojoba si migdale dulci, ceara de albine alba, emulsifiant de origine vegetala, extracte CO2 de trandafir si vanilie, Naticide, provitamida B5, acid hialuronic.

O formula usoara, foarte fina, proaspata si hidratanta pe baza de apa. Aceasta formula naturala intra foarte repede in piele si este extrem de eficienta. Se foloseste o cantitate foarte mica de crema pentru toata suprafata fetei si a gatului.

Uleiul de jojoba regleaza excesul de sebum si nu colmateaza porii, confera suplete tenului, catifeleaza pielea si o hidrateaza in profunzime. Este recunoscut de asemenea pentru actiunea antiinflamatoare.

Acidul hialuronic este un ingredient activ, prezent in mod natural in piele, in matricea intercelulară, are o mare capacitate de reținere a apei, având o importanță deosebită pentru prepararea cosmeticelor hidratante și antirid. Acidul hialuronic are rolul de a menține un nivel optim de hidratare a pielii, de “umplere” a ridurilor superficiale și, implicit, de tonifiere a tegumentului.
Acest tip de acid hialuronic este obtinut prin procese biotehnologice, neavand surse animale.

Ne bucuram sa va prezentam aceasta emulsie antirid ideala pentru tenul normal si mixt. Se mai poate folosi si ca baza de machiaj pe perioada anotimpului rece. Culoarea este data exclusiv de extractul de trandafir, extrem de concentrat (aprox 20kg de materie prima au fost folosite pentru obtinerea unui singur kilogram de extract). Continutul bogat in acizi grasi esentiali (70%) confera acestui extract proprietati de regenerare utile pentru ingrijirea tenului.

* Aroma imbietoare este rezultata din combinatia celor doua extracte concentrate: vanilie si trandafir salbatic

Valabilitate 3 luni de la deschidere.

Disponibil acum in magazin in stoc limitat:  Emulsie  antirid

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Cartea de vizita sa-ti fie bunul simt.
Nu agreez comentariile rautacioase. Acestea vor fi eliminate automat.

Postari similare

Related Posts with Thumbnails