sâmbătă, 9 februarie 2013

Emulsie antirid pentru ten uscat/sensibil

Ingrediente: apa, uleiuri presate la rece de argan, luminita serii, unt de shea certificat ecologic,extract CO2 musetel, emulsifiant de origine vegetala, Naticide, tocopherol, provitamina B5, acid hialuronic

O formula usoara, foarte fina, proaspata si hidratanta pe baza de apa. Aceasta formula naturala intra foarte repede in piele si este extrem de eficienta. Se foloseste o cantitate foarte mica de crema pentru toata suprafata fetei si a gatului.

Aceasta crema antirid este ideala pentru tenul sensibil/ uscat, dar poate fi o excelenta baza de machiaj chiar si pentru tenul normal, pe perioada anotimpului rece. Culoarea si aroma provin exclusiv din extractul de CO2 de musetel.
Chamazulena, matricina și bisabololul sunt principii active cu rol antiinflamator de neegalat, bisabololul având în plus și rol antibacterian. De aceea, extractul de mușețel este de mare ajutor în îngrijirea tenului acneic, precum și a tenului sensibil.

Uleiul obtinut din Luminita Serii constituie subiectul a numeroase studii științifice datorită compoziției sale deosebite în acizi grași esențiali: Omega 6 și acidul gamma-linolenic. Acesta din urmă crește abilitatea celulelor pielii de absorbi oxigenul și de a lupta împotriva bolilor. Se absoarbe rapid și în profunzime, pielea devenind hidratată și mai puțin predispusă la acnee, eczeme sau iritații. Uleiul este reputat pentru puternicul efect antirid pe care îl conferă cosmeticelor în care este inclus

Acidul hialuronic este un ingredient activ, prezent in mod natural in piele, in matricea intercelulară, are o mare capacitate de reținere a apei, având o importanță deosebită pentru prepararea cosmeticelor hidratante și antirid. Acidul hialuronic are rolul de a menține un nivel optim de hidratare a pielii, de “umplere” a ridurilor superficiale și, implicit, de tonifiere a tegumentului.

Acest tip de acid hialuronic este obtinut prin procese biotehnologice, neavand surse animale.

Valabilitate 3 luni de la deschidere. Sa pastreaza in frigider

Minunatie disponibila in magazin.





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Cartea de vizita sa-ti fie bunul simt.
Nu agreez comentariile rautacioase. Acestea vor fi eliminate automat.

Postari similare

Related Posts with Thumbnails