joi, 4 aprilie 2013

Am nevoie de aspirator nou. Va rog ma ajutati sa aleg corect?


Doamnelor va rog sa ma ajutati sa fac o alegerea corecta in privinta aspiratorului.

Cele care au aspirator cu filtru de apa le rog sa imi spuna daca aerul pe care il arunca afara este asa de curat precum spun fabricantii si daca nu se degaja vreun miros urat in timpul filtrarii.

Cele care au aspirator cu filtru bionic le rog sa imi spuna daca e mai bun decat filtru hepa. Retine mai bine praful si firele de par.

Ce marca de aspirator folositi?

Va multumesc anticipat. M-ar ajuta mult raspunsurile voastre.

2 comentarii:

  1. buna Lore ce mai faci? in privinta aspiratorului eu am incercat vreo 3 pina neau venit doua persoane sa ne prezinte aspiratorul Rambow pe care sotul la si cumparat asta fiind in martie 2004, vreau sati spun ca sunt foarte multumita de el, in apa se pune citeva picaturi de esenta ce iti place si atunci scoate un aer curat si parfumat fara miros de praf e *SUPER* plus se intoarce furtunul de unde trage aer la partea care scoate aer si atunci poti sufla praful din compiuter sau tv depinde unde ai nevoie, si ma rog are mai multe ustensile care se merita.....
    te pup numai bine

    RăspundețiȘtergere
  2. Buna ziua,

    Am tenul gras in zona T si barbie. Uscat pe pometi. Tot pe pometi am punctulete mici rosii care se usuca. Puncte negre pe barbie si nas. Si riduri de expresie nu foarte vizibile, dar exista. Am 24 de ani. Ce mi recomandati pentru tratarea tipului meu de ten? Pornind de la demachiant, sapun, lotiune. Va multumesc!
    P.S. Ce parere aveti despre produsele Mayam? Sunt bune? dumneavoastra de unde va procurati uleiurile esentiale?

    Cu drag,Mirela

    RăspundețiȘtergere

Cartea de vizita sa-ti fie bunul simt.
Nu agreez comentariile rautacioase. Acestea vor fi eliminate automat.

Postari similare

Related Posts with Thumbnails