duminică, 10 august 2014

NOU: Deo-roll Mammut


Deo-roll Mammut este pregatit prin metoda la rece, astfel, toate ingredientele isi pastreaza proprietatile.

Deodorantul Mammut natural fara aluminiu nu blocheaza procesul de transpiratie, dar neutralizeaza actiunea bacteriilor responsabile de mirosurile neplacute. 

Noul Mammut este un deodorant verde ce beneficiaza de un recipient prietenos si practic cu sistem roll-on, usor de transportat zilnic.

Se poate folosi imediat dupa epilare, nu contine alcool, aluminiu, coloranti sau arome sintetice iar Ph-ul 5,5-6 este cat se poate de prietenos cu pielea si nu pateaza hainele.
Extractul din seva de bambus este obtinut din planta adulta( Theebasher), foarte bogata in siliciu. Acesta regleaza excesul de transpiratie, tonifica si ofera fermitate pielii la axila.

Piatra de alaun are efect astrigent, regleaza excesul de transpiratie si pelicula fina de la nivelul pielii inhiba dezvoltarea bacteriilor responsabile de miros.

Uleiurile esentiale de Tea Tree si Citronella de Java  sunt recunoscute pentru rolul lor puternic antibacterian si antifungic. Combinatia de arome fresh ofera un plus de prospetime de-a lungul intregii zile.

Recipientul este reciclabil, nu contine ftalati sau bisferol A (BPA).

Recomandam testarea inainte de folosire pe partea inferioara a antebratului( lucul de unde se recolteaza sange) si asteptati 24 de ore. Daca nu apare nicio reactie( rosirea pielii, prurit, inflamare) puteti folosi produsul.
Agitati inainte de fiecare utilizare! A se feri de caldura excesiva!
Valabilitate este de 3 luni de la deschidere.

INCI: Apa minerala( Mineral Aqua), piatra alaun (Pottasium Alum), Xanthan Gum, ulei migdale *(Prunus Amygdalus), Candida Bombicola/Glucose/Methyl Rapeseedate Ferment*, pudra din seva bambus(Bambusa Arundinacea Stem Extract),  Uleiuri esentiale: Tea tree (Melaleuca Alternifolia*), Citronella de Java(Cymbopogon winterianus), Citronellol**, Linalool**, Limonene**

* ingrediente din cultura biologica 
** arome provenite din uleiuri esentiale cu potential alergen.
100% natural
Gramaj: 50 gr

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Cartea de vizita sa-ti fie bunul simt.
Nu agreez comentariile rautacioase. Acestea vor fi eliminate automat.

Postari similare

Related Posts with Thumbnails