marți, 30 decembrie 2014

2015. La multi ani!


Va multumim ca ati fost alaturi de noi si in acest an! A fost un an plin, in care am creat si am lansat produse noi si in care Luthelo a crescut datorita increderii voastre – a clientilor nostri mai vechi si mai noi!

Ne face placere sa ne exprimam recunostinta pentru increderea si fidelitatea voastra si am ales sa folosim  un text care circula pe net (in engleza) si care probabil va e familiar. Traducerea suna cam asa: „Cand cumperi de la un mic intreprinzator, nu ajuti un director general de corporatie sa-si cumpere a treia casa de vacanta. Ajuti o fetita sa ia lectii de dans, un baietel sa-si cumpere tricoul echipei favorite, o mama sa-si hraneasca copiii, un tata sa plateasca rata la banca sau un student sa-si plateasca facultatea.

Cu ajutorul vostru am reusit sa sustinem participarea copiilor nostri la diverse activitati si ateliere. Increderea voastra ne da posibilitatea sa le oferim copiilor alternative sanatoase care le stimuleaza creativitatea si le cresc increderea in ei insisi. Va multumim!


Va dorim sanatate si un An Nou cat mai prosper! 

duminică, 7 decembrie 2014

A venit Mos Nicolae!




Pentru Luthelo, a venit Mos Nicolae!
Cel mai frumos cadou, pe care il puteam primi in ghetute in acest inceput de decembrie, a venit sub forma unui review ce m-a facut o sapunereasa fericita! 
Multumesc Danielei James!



Cantemir a inventat un termen filozofic: “feldeința”. Feldeința se traduce prin ”fel de a fi”.

         Feldeința Loredanei e vibrația pe care o simt în fiecare produs de-al ei.
         Nu pot să încep acest ”review”, fără să vorbesc mai întâi despre omul care a dat naștere acestor produse, acestor cadouri pentru simțurile și sănătatea noastră.
Pe Loredana am cunoscut-o acum câțiva ani, la un târg de produse handmade. Mă tot plimbam printre standuri și observam cum vânzătorii interacționează cu lumea curioasă. Loredana a fost cea care a ieșit în evidență prin: naturalețea cu care se lăsa abordată, prin modul ei deschis și transparent în a explica despre produsele ei… și, de ce nu, prin frumusețea ei, care începea din privire. 

Loredana este un om, care vrea să schimbe mentalitatea consumatorilor de produse pentru îngrijire personală: Se poate să miroși frumos, fără să te ”îmbălsămezi” în aluminiu. Se poate să-i ungi spatele persoanei iubite, fără să i-l lustruiești cu parabeni. Se poate să-ți răsfeți epiderma cu ingrediente, care știi ”cu ce se mănâncă”. Se poate să îți dai o șansă să spui stop unei industrii, care torturează animalele, ca să vadă cât de ”safe” sunt produsele ei.

Loredana s-a gândit la toate: să ne apere de țânțari, de razele ultraviolete ale soarelui, de transpirații, de ”derapajele” epidermei (ba că-i uscată, ba că-i grasă, ba că-i ridată și supărată…, și multe altele...

Puncte bonus: Loredana e implicată în tot felul de acțiuni umanitare. Și, ce poate fi mai fain, decât să vezi că din mâinile ei nu ies numai produse senzaționale, ci și fapte bune? J Apoi, produsele Loredanei sunt din ingrediente atent selecționate. Mă bucur că, pe lângă produse în sine, primesc și sfaturi detaliate referitor la cum să le folosesc, în ce condiții, etc.... Și atunci începi să realizezi că Loredana nu îți mai e furnizorul de fericire al epidermei, ci prietena ta. Și atunci realizezi că nu mai ești dependent doar de produsele ei, ci și de spiritul viu al Loredanei. 

Buuuuuun. Acum să încep cu produsele.

Vă mai aduceți aminte când erați mici și aveați în față tot felul de dulciuri și nu mai știați pe ce să puneți mâna mai întâi? Ei bine, așa mă simt și eu când mă aflu în fața produselor Luthelo.

Primul produs, care îmi vine în minte, este săpunul Smirghel. De s-ar putea, aș lua cu sacul din săpunul acesta. Îmi place mirosul de scorțișoară și zațul de cafea, care face săpunul abraziv. Mă revigorează trup-suflet.

Un cadou, care ar unge pe orcine la suflet, dar și la piele, este: Blu Rebatch și Oriental Rose Rebatch. Sunt foarte hidratante și dai foarte ușor în mintea copiilor, când începi să te joci cu spuma pe care o produc. Și, ca să vă fac curioși: Știți ce înseamnă metoda rebatching?

Un săpun, pe care îl folosesc când simt nevoia să mă detensionez mental, este Castilla cumentă și cafea. (Apropo, știați că este contraindicat dacă folosiți remedii homeopate? Nici eu nu am știut asta, până să îmi spună Loredana. 

Un alt săpun, pe care îl avem mereu în casă, este: Castilla Baby cu lapte de bivoliță. Fiul meu crede că este un săpun magic și îl cere din clipa când intră în cadă.
(Ar mai fi săpunuri peste săpunuri, dar vă las pe voi să le descoperiți. Nu omiteți Păsărica fericită! ;) )

Pentru mine fiecare săpun e o stare de spirit, un deznodământ hedonic pe care mi-l acord la finalul unei zile, când vreau să mă regăsesc cu sinele meu, cu timpul meu personal.
Ah, să nu uit: de când am descoperit produsele Luthelo nu am mai apelat la clasicul șampon de păr, care mai mult îmi crea o stare de frustrare. Vedeam că faimosul șampon anti mătreață în loc să mă ”protejeze” de mătreață, mi-o cauza. Apoi am descoperit Neem Mătreață și scalpul n-a mai fost același. 

Atunci mi-a venit și mie pe buze expresia bătrânilor: ”Dumnezeu să-i dea sănătate!” (Desigur că apoi am început să folosesc și alte produse pentru îngrijirea părului. Unul din preferatele mele este Ghrassoul.)

Despre creme: Am ajuns mai mereu să cumpăr Luthelino, O piele fericita, crema Thea Mimosa și să le fac cadou, pentru că sunt extraordinare și cred că e nevoie să îi facem și pe cei din jur să conștientizeze că se poate să îți protejezi pielea și cu produse naturale și mult mai eficiente.

”Acest produs nu conține aluminiu. Acest produs nu conține parabeni.” Dar conține muuuulte alte porcării pe care abia le putem pronunța, darămite înțelege care e treaba cu acele chimicale. - Cam așa stă treaba cu majoritatea deodorantelor. Și an de an am tot căutat un deodorant natural, care să fie și eficient. Iar deodorantele Luthelo au fost primele care s-au ridicat la așteptările mele: eficiente împotriva mirosului neplăcut, fără a împiedica transpirația, nu pătează hainele, se aplică ușor. Le-am încercat pe mai toate! 

Și, ca orice femeie: Pe lângă un deodorant trebuie să existe și un parfum. Modul de aplicare al Parfumului de iasomie sau Magnifica te duce cu gândul la Audrey Hepburn. 
Ah, și ce ziceți de produsele pentru îngrijirea tenului? Demachiantul trebuie încercat! Nu am crezut că un produs natural poate fi atât de eficient. Iar emulsiile sunt un adevărat extaz al simțurilor.

Știu că subiectul ”spălatul rufelor” vine să strice imaginea romantică cu Audrey Hepburn, dar e musai să vă atrag atenția că Luthelo s-a gândit și la acest aspect. Oferă săpun detergent natural, înălbitor cu percarbonat de sodiu, nuci de săpun. Să știi că există așa ceva e o binecuvântare, mai ales pentru cei care au bebeluși și vor să le protejeze pielea sensibilă.  
Mă apuc să-i scriu Moșului Luthelo, mai ales că acum are și reduceri generoase

Vă doresc sărbători luthelinoase! 



joi, 4 decembrie 2014

Anunt

Data fiind perioada mare de uscare a sapunurilor si scaderea stocurilor disponibile pana in perioada Sarbatorilor de Iarna, am decis ca pana la sfarsitul anului, produsele epuizate din stoc sa fie vizibile ca atare in magazin. 

Pentru a va bucura de produsele preferate, va astept comenzile cat aceastea sunt inca disponibile,

Deasemenea, din cauza unor probleme tehnice ale distribuitorului de recipiente cosmetice, cremele Luthelino si Thea Mimosa sunt disponibile in recipiente de 50gr la un pret de 29,00 lei.

Va multumesc pentru intelegere si va astept pe www.luthelo.ro

Postari similare

Related Posts with Thumbnails