miercuri, 3 februarie 2016

AVERTISMENT! Peste 50% dintre pastele de dinti sunt periculoase! Uite de care trebuie sa te feresti

De cate ori ati avut curiozitatea sa cititi ce contin pastele de dinti pe care le cumparati pentru copiii dumneavoastra?


„Din studiul realizat de catre expertii APC Romania reiese ca in multe paste de dinti, peste jumatate, se afla anumite susbstante chimice periculoase, avand in vedere ca sunt ingerate dupa periaj. Am identificat paste de dinti in care am gasit si cate 6 coloranti sintetici si nu intelegem de ce atat de multi coloranti sintetici. Pastele de dinti pt ca sunt colorate in roz, albastru nu sunt nici pe departe mai bune pentru copilul dumneavoastra.”



„A nu se ingera! Cred că ați citit recomandarea asta pe toate tuburile de pastă de dinți. Spune-i asta copilului tău și mai spune-le și gingiilor să fie cuminți și să nu absoarbă nimic din pasta nocivă care curăță dinții. Gingiilor, fiți cuminți și cooperante când vă servesc Sodium Lauryl Sulfate, surfactantul responsabil de spuma ieftină și abundentă. E cel care poate provoca sângerări, dacă nu știați sau Glicerina glycol care se adaugă în pasta de dinți pentru a preveni uscarea ei. O mai puteți întâlni în soluțiile antigel. Dacă este ingerat, acest ingredient poate provoca stări de greață. Alte ingrediente de evitat sunt dioxid de titan, fluor, aspartam sau alți îndulcitori, parabeni, EDTA.”Loredana Luthelo Kaschovits, antreprenor cosmetice naturale.

Sursa: http://www.kanald.ro/avertisment-peste-50-dintre-pastele-de-dinti-sunt-periculoase-uite-de-care-trebuie-sa-te-feresti_58739.html

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Cartea de vizita sa-ti fie bunul simt.
Nu agreez comentariile rautacioase. Acestea vor fi eliminate automat.

Postari similare

Related Posts with Thumbnails